Keladi Cat Tumpah


Alhamdulillah cantik sangat keladi yang nama Cat Tumpah ni. Merah pekat sebelah, hijau pekat sebelah..itu lah identiti Keladi Cat Tumpah ini. Ada daya tarikannya yang tersendiri, itu yang memang tak jemu dipandang.



Alhamdulillah, asal² nya dapat baka keladi Cat Tumpah ini dari kawan en suami. Tak sangka keladi yang di offer suruh datang ambil di rumahnya itu rupa²nya keladi Cat Tumpah yang sangat viral di pasaran. Tiga daun kecil je ada orang jual sampai harga rm200. Dan lagi khabarnya pokok yang hanya ada sehelai daun kecil je pun dah rm60. Allahu...alhamdulillah rezeki yang tak disangka-sangka dapat Cat Tumpah free di saat² id keladi ini tengah hit di pasaran. ALHAMDULILLAH. Jazakallahu khoiron Cikgu🍀


2 comments:

Puan Sue said...

cantiknya , nama pon unik

nur said...

Alhamdulillah🤗😅

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...