Mihun Sup dan Begedil Ayam

Minggu ni agak kurang sihat. Bermula dengan sakit tekak lepas tu batuk seterusnya membawa pada demam berlanjutan. Biasa kalau demam, alhamdulillah dalam dua hari dah ok balik. Tapi demam kali ini..sampai habis satu papan antibiotik, dengan izin Allah baru hilang rasa seram sejuk yang melanda on and off berhari-hari tu... alhamdulillah.

Jadi bila dah tak sihat tu, makan pun rasa lain macam je lah.. Betul, semua rasa tawar dan masin je..lain-lain rasa tak dapat dikesan...huuu

Bila anaknda balik rumah bila cuti sem bermula, alhamdulillah tercetus idea nak masak mihun sup. So sama2 lah kami kat dapur tadi..saya buat mihun sup, anaknda buat begedil. Alhadulillah sangat sedap, kena dengan tekak time2 tak sehat nih...:-)

Alhamdulillah..thank you Allah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...