Pesta Buku 2012 di PWTC Kuala Lumpur


Hari ni pergi lagi ke Pesta Buku. Kiranya kali ke 2 pergi selepas hari Sabtu hari tu. Pesta Buku 2012 ini sedang berlangsung di PWTC bermula dari 27 April hinggalah ke hari last 6 Mei ini. Jadi bagi yang belum berkesempatan pergi, boleh lah luang-luangkan masa ke sana sebelum ianya berakhir hari Ahad ini.

Begitu banyak buku2 terbaru sedang berada di pasaran. Masa rasa macam cepat je berjalan time tengok-tengok buku tu. Sedar tak sedar lebih sekerat hari kami duk berlegar2 kat dalam tu membelek buku. Tau2 masa nak balik tadi, rupa2nya tengah hujan lebat kat luar sana.


Alhamdulillah dapat beli buku Biografi Agung Rasulullah SAW terbitan Must Read. Saya round dulu sebelum finally beli sebab nak cuba dapatkan harga terendah. Ya lah alang-alang dah kat pesta buku, biarlah dapat harga buku yang good bargain.

Buku2 lain termasuklah Formula Solat Sempurna oleh Ustaz Zaharuddin, Indahnya Tasawuf dan Hidup Sufi oleh Ustaz Yusri Abd Karim, 4 risalah zikir iaitu zikir al-mathurat, Manzil, Doa-doa Munajat dan Doa Harian serta dua buah buku masakan (buku masak2 mesti selalu sangkut sebagai side kick.. he he)

Seronok berada dalam timbunan buku kat pesta buku. Tersangat lah ramai ulat-ulat buku iaitu mereka yang berminat dan suka pada buku.

Jom ramai2 ke pesta buku, tengok buku, baca buku, cinta buku, cinta ilmu.

No comments:

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...